Usluge

Nudimo široku paletu usluga. Svakom projektu prilazimo individualno,
a rješenja najčešće pronalazimo kolektivno. Poštujući zadane
okvire, fokusiramo se na izvedivo i potrebno.

Ilustracija

Ilustracija

Okupirajući vizulna polja i aktivirajući maštu, smatramo da ilustracije nisu samo dodatak tekstu, već su priča za sebe.

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Da bismo pronašli rješenje i iskomunicirali željenu poruku kombiniramo slovo, prostor i sliku, a sa svakim projektom iznova uočavamo koliko je neograničena kombinacija istih.

Branding

Branding

Želimo ispričati priču koja zrcali realitet, ne zato što smo samo idealisti, već zato što je to potrebno. Autentičnost nije lako postići, ali konzument istu, doduše, lako prepoznaje.

Fotografija

Fotografija

Fotografiramo događaje, koristimo ju kao medij za promociju, radimo radionice o studijskoj fotografiji. Promišljamo i razgovaramo o njoj ili povezujemo foto-zaljubljenike.

Video produkcija

Video produkcija

Produciramo filmove kraćeg trajanja dokumentarno-prezentacijskoga karaktera. Naše usluge uključuju predprodukciju, produkciju i postprodukciju.

Marketing i PR

Marketing i PR

Znamo kako potencijalnome korisniku i zainteresiranoj publici iskomunicirati i približiti uslugu/projekt/proizvod. U tom procesu razvijamo publiku i stvaramo održivu mrežu i dugotrajne odnose.

Copywriting

Copywriting

Znamo kako u par riječi poslati poruku koja je cjelovita, poziva na akciju i izaziva emociju. Copywriting vidimo kao arhitekturu teksta.

Kreativne radionice

Kreativne radionice

Povjesničarka umjetnosti, drvna tehnologinja i slikarica iz Kreativnog ateliera Artmašina organiziraju radionice za neformalno učenje likovnih tehnika (slikanje, crtanje, modeliranje) i praktičnih vještina (šivanje, DIY tehnike).

Storytelling

Storytelling

Iza svake usluge/projekta/proizvoda krije se priča. Storytelling vidimo kao kreativni komunikacijski čin razotkrivanja priče koja involvira, angažira i inspirira.

Organizacija evenata

Organizacija evenata

Marketinški alat koji osigurava da će događaj biti zabilježen u sjećanju, ali i u medijima. Preuzimamo odgovornost za kreativne, tehničke i logističke elemente. Ukratko –  planiranje/ planiranje/ planiranje.

Dizajn i izrada web stranica i aplikacija

Dizajn i izrada web stranica i aplikacija

Za kvalitetan web treba imati dobroga grafičkog dizajnera i programera. A mi to imamo.

Lektura

Lektura

Kada je potrebno, prilagođavamo tekst standardnojezičnoj formi. Zvuči dosadno, ali često upravo poznavanje jezika dovodi do toga da se ne bojimo igrati njegovim strukturama.

Zagovaramo

1

Stručnost

Posjedujemo znanja i vještine na pojedinačnim poljima koja uspješno pretačemo u kolektivni lonacTako odgovaramo na kompleksnost tržišta i pronalazimo cjelovita rješenja na postavljena pitanja, odnosno problematiku koju svaki projekt sa sobom nosi.

 

2

Odgovornost

Ispunjavamo dogovorene rokove i zadatke, a u ključnom trenutku sposobni smo s(p)retno reagirati. Istovremeno, ne libimo se ponuditi inovativna rješenja za koja uvijek tražimo autorizaciju. Stojimo iza svakog svojeg projekta.

 

3

Transparentnost

Iza svakog uspješnog projekta stoje otvorena komunikacija, dostupnost informacija, povjerenje te iskrenost. Naivno? Možda. Komplicirano? Ponekad. No skrivene namjere ne funkcioniraju na duge staze i, što je najvažnije, ne dovode do uspješne suradnje.