PR akademija za neprofitne organizacije

Radiš super stvari, ali imaš osjećaj da nitko za to ne zna? Znaš da je tvoja stvar bitna, a muku mučiš s time da to i drugi shvate? Shvaćaš da je komunikacija na van bitna, ali ne znaš točno kako krenuti? Želiš da oni koji te tapšaju po ramenu jer radiš vaaažne stvari počnu i aktivno sudjelovati? Kako stvari dobro iskomunicirati, prepoznati ključne kanale i alate te poslati pravu poruku publici kojoj je namijenjena možeš naučiti na PR akademiji za neprofitne organizacije koja će se održati u klubu za mlade RI connect (CTK Rijeka, Školjić 6, 1. kat).
PR akademija za neprofitne organizacije održat će se od 12. do 16. prosinca 2016. – svaki dan od 9 do 13 sati. Besplatna petodnevna radionica sastojat će se od praktičnih, savjetodavnih i teorijskih cjelina (teme radionica po danima pronađi u Agendi), a namijenjena je mladim osobama (osobe od 15 do 30 godina).

Radionice će zajednički voditi Hana Galogaža (voditeljica odnosa s javnošću CTK Rijeka) i Marina Toto (Kreativni kolektiv Kombinat).
Prijaviti se možete do 8. prosinca 2016.  putem obrascaPrednost pri upisu će imati mlade nezaposlene osobe te mlade osobe zaposlene/aktivne u udrugama.
PR akademija za neprofitne organizacije realizira se u sklopu projekta RI connect kojeg zajednički provode CTK Rijeka, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, Kreativni kolektiv Kombinat i Grad Rijeka, uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

grafičko oblikovanje: Sanjin Smajlović  (CTK Rijeka)