Amtest

Amtest
Vrijemeveljača - ožujak 2016.
MjestoZagreb
KlijentAmtest
TimMirna Gurdon / Marko Luka Zubčić / Ivan Vranjić / Nina Delanović
Ključne riječifotografija / katalog / SMT industrija

Amtest je vodeći regionalni dobavljač u SMT industriji koji distribuira najnoviju tehnologiju vrlo zahtjevnom i brzo rastućem tržištu jugoistočne Europe. Kombinat je angažiran da izradi fotografije za Amtestovu web stranicu i katalog te za dizajn i prijelom kataloga njihovih proizvoda i usluga.

Katalog
Na naslovnoj stranici dominira fotografija logotipa na crvenoj pozadini s jednostavnim bijelim natpisom. Na unutarnjim je koricama od Amtestovih layouta napravljen ilustracijski uzorak. Za header je korištena dominantna crvena boja koja ističe naslov/ime serije i proizvođača.

Kako bi ih ujednačili, na sve fotografije proizvoda dodali smo sivkastu pozadinu. Uz fotografiju stoje natpisi s imenom proizvoda koji se nalazi u određenoj sadržajnoj cjelini te opis proizvoda. Tipografija je jednostavna i moderna. Nakon nekoliko cjelina slijedi prijelom s fotografijama (bez teksta) kako bi se dodatno naglasila kvaliteta i raznolikost ponude. Na zadnjoj stranici nalazi se karta na kojoj su označene lokacije Amtestovih ureda.

Grafički dizajn:

Fotografija:

Copywriting: