O Kombinatu

Kombinat radi.

Kreativni kolektiv Kombinat je skupina mladih nezavisnih profesionalaca koja osmišljava i provodi projekte na području kreativnih industrija. Djelujemo na komunikacijskom (vizualna i tekstualna rješenja te odnosi s javnošću), umjetničkom i organizacijskom polju.

Svojim radom osnažujemo društvene prakse koje vode k razvoju različitosti, suradnje i povjerenja.

Kreativci udruženi u Kombinat uvijek rade zajedno. Dizajner traži feedback od copywriterice, povjesničarka umjetnosti pregovara s ilustratorom, a fotografkinja se konzultira s PR stručnjakom. Sve ih povezuje projektna voditeljica koja komunicira s klijenticom ili donatorom. Peer-to-peer razmjenom znanja i vještina Kombinat ujedno služi kao platforma mladim budućim profesionalcima. Na taj način, osim produkcije kreativnh rješenja, podržavamo i razvoj lokalne zajednice.

 


kombinat od lat. combinare: slagati // kombinirati – provoditi, vršiti, tražiti kombinaciju
Riječ kombinat asocira na proizvodni proces pri kojem se sirovina uzima, obrađuje te plasira na tržište.


 

Pročitanih mailova

Prekrasnih pogrešaka

Minuta (po)noćnih razgovora

usvojen pas

6 razloga za suradnju s Kombinatom

1

Jer nam je zajednica važna.

Istražujemo društvene procese i realiziramo programe koji odgovaraju na potrebe zajednice.

2

Jer smo kompletni.

Koristeći različite pristupe, alate i metode, Kombinat svoje (ali i vaše) ideje osmišljava, razvija, ostvaruje i evaluira.

3

Jer smo jasni i direktni.

Svaki naš proizvod/usluga je rezultat istraživanja, definiranja i promišljenog pozicioniranja.

4

Jer nas nije sram.

Znamo kako zainteresirati javnost. Usuđujemo se iskoračiti u svijet i započeti dijalog s publikom, koja uz nas lako postaje aktivna.

5

Jer smo uporni.

Svjesni smo kompleksnosti rada na projektima. Usprkos preprekama, ne obeshrabrujemo se lako. Za sve postoji rješenje, samo ga je potrebno pronaći.

6

Jer znamo komunicirati.

Kako bi naše ideje došle do zainteresirane publike/ciljane skupine, koristimo medije i oglašavanje (tradicionalno, guerrilla i društvene mreže).