Kombinat poziva na volontiranje u ~Finoj akciji~

Kombinat poziva na volontiranje u ~Finoj akciji~

Kombinat organizira Finu akciju koja će se održati na listopadskom izdanju sajma Eko Cvetko 12. listopada na Drenovi. Akcija se ukratko može opisati kao „kvartovsko“ druženje i osvještavanje zajednice o važnosti konzumacije lokalno uzgojenih namirnica kroz radionice kreativnog kuhanja i vrtlarstva. Kako bi uspješno organizirali akciju, potrebno nam je 5 volontera/volonterki.

Opis posla/Aktivnosti: 

  • 7.10.2015. // od 17 do 20 h // Ured udruge Kombinat:
    Uvodni dogovor oko podijele zadataka među volonterima, priprema i sortiranje promo materijala te izrada zemljanih kuglica (seed boombs)
  • 11.10.2015. // razne lokacije (ovisno o slobodnom vremenu i mogućnosti volontera):
    Distribucija promo materijala
  • 12.10.2015. // od 16 do 21 h // Cvetkov trg, Drenova:
    Dolazak sat vremena prije početka na lokaciju izvođenja akcije, nošenje materijala, priprema lokacije za radionice, dijeljenje promo materijala i pozivanje prolaznika na sudjelovanje, evidencija broja sudionika, održavanje stolova i javnih površina urednima, ostanak sat vremena nakon akcije radi pospremanja

 

Mole se svi zainteresirani da se do utorka // 6.10. // jave na e-mail adresu kombinat@kombinat.hr s naznakom Prijava za volontere – Fina akcija.

*Ova građanska akcija provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

zaklada istra      nacionalna