Traže se asistenti/ce – volonteri/ke u organizaciji za projekt Recept: AKTIVIRAJ se!

Traže se asistenti/ce – volonteri/ke u organizaciji za projekt Recept: AKTIVIRAJ se!

Kombinat provodi projekt Recept: AKTIVIRAJ se! u sklopu kojega organiziramo 2 akcije uz neformalno druženje građana, predstavnika lokalnih OCD-a i OPG-a. Sljedeća akcija održava se u četvrtak, 11. 6. 2015., ispred Hotela Continental, od 17 do 21 sat. Tijekom akcije će se kuhati ručak za sve sudionike s hranom kupljenom od lokalnih OPG-a, te će se održati natjecanja u pripremi humusa, mućkanju koktela/smoothia te izradi maske za lice i voćnog peelinga. Planiranim aktivnostima želi se naglasiti važnost međusobne komunikacije, suradnje i razmjene znanja i vještina te potaknuti okupljene na druženje i upoznavanje. Kako bi uspješno organizirali akciju, potrebno nam 4 volontera/volonterki  koji će raditi kao asistenti/ce u organizaciji projekta.

Opis posla/aktivnosti:

  •  9. 6. 2015. – uvodni dogovor oko podijele zadataka među volonterima, kopiranje i sortiranje promo materijala
  • 11. 6. 2015. – dolazak sat vremena prije početka akcije na lokaciju izvođenja, nošenje materijala za izvođenje akcije od prijevoznog sredstva do lokacije, priprema stolova i pribora za akciju, dijeljenje promo materijala i pozivanje prolaznika na sudjelovanje, evidencija broja sudionika prema unaprijed pripremljenoj listi (koju će urediti i pripremiti organizator), održavanje stolova i javnih površina urednima (bacanje iskorištenog pribora za jelo, čaša i tanjura), ostanak sat vremena nakon akcije radi spremanja i čišćenja stolova te javnih površina, nošenje materijala za izvođenje akcije od prijevoznog sredstva.

 

Radno vrijeme volontera:

  • 9. 6. 2015. – Ured udruge Kombinat, Verdijeva 17, od 17 do 19 h;
  • 11. 6. 2015. – Most ispred Hotela Continental, od 15 do 22 sata.

Volonteri/volonterke će kao nagradu dobiti promo materijal akcije (kuhača), zahvalnicu, ručak i posebnu nagradu.
Mole se svi zainteresirani volonteri/ke da se do 9. 6. jave na e-mail adresu kombinat@kombinat.hr s naznakom Prijava za volonterski rad – recept: Aktiviraj se!.